Glamping tenten op evenementen zijn de perfecte manier om luxe en comfort te bieden aan bezoekers die graag buiten willen zijn. Het biedt een unieke ervaring voor gasten en zorgt voor een onvergetelijke tijd op het evenement. Canvas tenten op evenementen bieden gasten een geweldige manier om te genieten van de natuur en tegelijkertijd te ontspannen in comfortabele en luxe accommodaties.

Lotus Belle tenten in rechte lijn
Lotus Belle tenten in boog

Trouwen

Vermeid het hebben van een lange rit terug naar huis of naar een onpersoonlijk hotel. Wij zorgen dat een overnachtingsplaats voor jou en je dichts bij zijnde familie klaar staat. Gasten zullen zich de unieke ervaring van glamping canvas tenten op een trouw nog lang herinneren. Het biedt een unieke en avontuurlijke sfeer die zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij kunnen zorgen voor een unieke beleving voor het maken van foto’s of als relax ruimte

Amare Certe - Lotus Belle - Huwelijkspakket 's nachts voorkant
Amare Certe - Lotus Belle - Huwelijkspakket binnenkant

Activiteiten

Geef workshops in een unieke sfeer op een unieke locatie. Wij kunnen de perfect ruimte voorzien voor het geven van creatieve workshop, een teambuilding-sessie of een bedrijfsuitje. Enkele voordelen van het gebruikt van Lotus Belle tenten voor workshops:

Inspirerende omgeving: Glamping canvas tenten zijn vaak op afgelegen en rustige locaties opgezet, weg van de drukte van de stad. Dit biedt een inspirerende en rustige omgeving die perfect is voor workshops en teambuilding-sessies.

Flexibele indeling: Glamping canvas tenten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de workshop. Ze kunnen worden opgezet op verschillende locaties en kunnen worden ingericht met verschillende opstellingen, zodat de deelnemers zich op hun gemak voelen.

Team building: Glamping canvas tenten zijn ideaal voor teambuilding-sessies. De afgelegen en rustige locatie biedt een perfecte setting voor teambuilding-activiteiten en workshops, terwijl het comfort en luxe van de tenten zorgen voor een aangename en comfortabele ervaring voor de deelnemers.

Unieke ervaring: Glamping canvas tenten bieden een unieke en avontuurlijke ervaring die perfect is voor workshops. Het biedt de deelnemers een unieke ervaring die ze nog lang zullen herinneren.

Milieuvriendelijk: Glamping canvas tenten zijn een milieuvriendelijke keuze voor workshops. Ze hebben een lagere ecologische voetafdruk dan traditionele evenementenlocaties en zijn gemaakt van duurzame materialen.

B2B opbouw
Lotus Belle tenten B2B